Hotové jedlo Slim Pasta Pad Thai obsahuje konjakové rezance (60 %) vyrobené z patentovanej potraviny Juroat® C a omáčky (40 %) z kvalitných surovín, bez umelých farbív, aróm a konzervačných látok. Je ideálnym riešením pre každého, kto nemá čas na varenie, a zároveň nechce jesť nezdravé a chemicky upravené tučné jedlá. Jedlo totiž stačí iba zohriať a o 90 sekúnd môžete servírovať. Všetky hotové jedlá Slim Pasta sú navyše skvelým pomocníkom pri chudnutí. Hotové jedlá Slim Pasta sú produktom britského výrobcu Nah Foods.

Ako na to?

Jednoducho len otvorte vrecko, naservírujte jedlo na tanier, zohrievajte v mikrovlnnej rúre (800 W) alebo na panvici 90 sekúnd a jedlo je hotové. Po otvorení môžete uchovávať v chladničke 1 deň. Nezmrazujte.

Zloženie

Konjakové rezance 60 % [pitná voda, tapiokový škrob, konjaková múka, zahusťovadlo (Rohovník), farbivo (beta-karotén), voda tofu [sója, regulátor kyslosti (kyselina citrónová)], cibuľa, čínska reďkev, tamarindová pasta, arašidová múčka, cukor, sójový olej, cesnak prášok, pažítka cesnaková, kukuričný škrob, soľ s nízkym obsahom sodíka, červené chilli papričky v prášku, prírodné farbivo (paprika Oleoresin, kramel).

Alergény: ingrediencie sú zvýraznené tučným písmom.

UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je bežne pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, obráťte sa na svojho ošetrujúce lekára.

Nutričné ​​hodnoty

   na 100 g  /250 g
 Energetická hodnota  348 kJ/ 83 kcal  870 kJ/ 208 kcal
 Tuky  3,6 g  8,9 g
  z toho nasýtené mastné kyseliny  0,6 g  1,4 g
 Sacharidy  10,6 g  26,5g
  z toho cukor  3,4 g  8,6 g
 Vláknina  1,4 g  3,5 g
 Bielkoviny  1,4 g  3,6 g
 Soľ  0,2 g  0,5 g

 

 

 

Boli ste spokojní s produktom Slim Noodles Hotové jedlo s ázijskou omáčkou - zeleninové Pad Thai 250 g? Odporučili by ste ho?