KetoMix Konjakové bezsacharidové špagety
KetoMix 3,15 € Cena za porci: 1,05 € Prílohy a omáčky Do obchodu
Nedokážete si predstaviť stravovanie bez príloh, ale napriek tomu by ste sa radi pustili do ketónovej diéty? Konjakové špagety, ktoré sú úplne bez sacharidov, budú dokonalým riešením. Ich energetická hodnota je navyše taká nízka, že si ich môžete dopriať bez výčitiek. Vo výrobku je použitá bezlepková bio ovsená vláknina, preto sú konjakové špagety vhodné aj pre celiatikov alebo každého, kto sa chce vyhnúť lepku. Špagetami nenahrádzajte žiadne z piatich denných jedál. Čo je konjak? Konjak je rastlina pochádzajúca z Japonska, kde sa pestuje už po stáročia. KetoMix konjaková príloha sa vyrába z koreňa tejto rastliny. Je ideálnym pokrmom pre lepší životný štýl. Návod na použitie Nálev z konjakovej prílohy vylejte a dôkladne ju prepláchnite vodou. Následne je pripravená na konzumáciu. Konjakovú prílohu v tvare špagiet môžete variť, restovať aj piecť – rovnako, ako klasické špagety. Zloženie Pitná voda, bio sušená hľuza konjaku* (3,4 %), bio ovsená vláknina* (1 %). *Z ekologického poľnohospodárstva. Odporúčanie: KetoMix konjaková príloha je balená vo vodnom náleve, ktorý má typickú arómu. Jednoducho sa jej zbavíte prepláchnutím pod tečúcou vodou. Výživové údaje VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g Energetická hodnota 36 kJ / 9 kcal Tuky 0 g   z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 0 g   z toho cukry 0 g Vláknina 4 g Bílkoviny / Bielkoviny 0,2 g Sůl / Soľ 0 g   Obsah balenia: čistá hmotnosť 300 g (vrátane nálevu 385 g). Balenie obsahuje 2-3 porcie. Skladovanie: skladujte v suchu a chlade, nezmrazujte. Po otvorení uchovávajte v čistej vode a chlade, maximálne však dva dni. Upozornenie: ketónová diéta nie je vhodná pre tehotné a dojčiace ženy. Pred začatím konzumácie a po 3 týždňoch užívania produktov odporúčame konzultáciu s vaším lekárom. Dodržiavajte dostatočný príjem tekutín, minimálne 1,5 litra denne.

Boli ste spokojní s produktom KetoMix Konjakové bezsacharidové špagety? Odporučili by ste ho?